Otvoren je natječaj za dva radna mjesta – Projektant (ž/m) i Projektant voditelj (ž/m) za zaposlenje na neodređeno vrijeme.


Na natječaj se mogu prijaviti diplomirani arhitekti. Prednost imaju kandidati sa minimalno tri godine radnog iskustva na svim poslovima arhitektonskog projektiranja i vođenja projekata.


Kandidati koji se prijavljuju trebaju imati navedene kvalifikacije, vještine i iskustva:
Završen stručni studij arhitekture, diplomirani inženjer arhitekture, magistar arhitekture ili više / Napredno poznavanje ArchiCAD-a / Poznavanje građevinskih propisa, zakona i procesa izdavanja potrebnih dozvola i suglasnosti / Kompetentnost u izradi kompletne projektne dokumentacije / Poželjna vozačka dozvola B kategorije.


Od kandidata se očekuju navedene odgovornosti i zadaci:
Izrada idejnih rješenja te idejnih, glavnih i izvedbenih projekata / Priprema dokumentacije za dozvole i potvrde nadležnih tijela / Pregled i koordinacija detaljnih nacrta i specifikacija materijala s izvođačima / Predstavljanje ureda na službenim sastancima sa suradnicima i klijentima / Koordinacija projektnog tima / Praćenje izgradnje kroz projektantski nadzor.


Tražimo osobu koja posjeduje sljedeće osobine:
Ambicioznost i predanost poslovnim zadacima / Sposobnost organiziranja više projekata i samostalnost u organizaciji posla / Sposobnost kritičkog razmišljanja / Odlične komunikacijske vještine / Kreativnost i spremnost na napredovanje / Sklonost radu u timu te spremnost na vođenje multidisciplinarnog tima / Motiviranost i snalažljivost pri obavljanju povjerenih zadataka.


Uz prijavu, kandidati su obavezni priložiti:
CV – Životopis s informacijama o dosadašnjem relevantnom radnom iskustvu, znanjima i vještinama / Portfolio radova s prikazima projekata na kojima je kandidatkinja/kandidat radio na mjestu voditelja projekta, projektanta ili drugoj poziciji / Motivacijsko pismo.


Način prijave:
Prijave se zaprimaju mailom na adresu oliver@cikes-cuzela.hr